Bild

Boka IT-kurs hos Office IT-Partner

Office IT-Partner i Västerås har ett brett utbud av IT-kurser. Vi erbjuder schemalagda användarutbildningar i Microsoft Officepaketet såsom Excel, Word, PowerPoint, Project och Office 365.

Här kan du ta del av utbildningsschemat för 2016 och enkelt boka dig på det du önskar. Du hittar information om alla kurser vi erbjuder. Vi har erbjudit IT-utbildningar till våra kunder sedan 1990 talet och samlat erfarenhet i denna omväxlande bransch. Vi erbjuder varierande utbildningsformer och tycker om att matcha era önskemål. Vi skräddarsyr utbildningar i applikationer utöver vårat standardutbud. Vi tillhandahåller utbildningar för tekniker, marknadsförare och användare.

Axplock från vårt aktuella utbud!

Upptäck spännande funktioner med Office 365

Microsoft tillhandahåller en molnbaserad tjänst som heter Office 365. Med Office 365 kan du snabbt och enkelt komma åt dina Office-dokument, din e-post och mycket annat var du än befinner dig. Det går snabbt att installera och skapa nya konton – och alla uppdateringar sker automatiskt.

Vill du lära dig mer om hur du jobbar i Office 365 eller hur du administrerar det, så hjälper vi dig gärna.  Vi har en väl inarbetad utbildning i seminarieform som vi kallar ”Collaborating and Sharing”. Där hjälper vi dig att hitta den röda tråden och effektiviteten mellan programmen i Office 365. Vi genomför också uppskattade workshop för de olika applikationerna i Office 365. Vi vill få våra deltagarna att upptäcka hur allt hänger ihop och hur effektivt arbetet kan fungera. Sök i vår kursschema efter schemalagda kurser eller ta kontakt för egna önskemål.

    Windows 10

Förutom att operativsystemet Windows 10 fungerar på datorer så fungerar det även på surfplattor och touch-skärmar. Det bjuder på ett nytt modernt utseende där man kan lägga upp sina favoritprogram, appar, webbplatser, kontakter och mycket annat direkt på startskärmen. Vill du lära dig mer eller veta hur du ska använda det? Vi utbildar både användare och tekniker!

Hoppas du hittar något som fångar ditt intresse, välkommen till oss!