Bild

Boka IT-kurs hos Office IT-Partner

Office IT-Partner i Västerås har ett brett utbud av IT-kurser. Vi erbjuder schemalagda användarutbildningar i Microsoft Officepaketet såsom Excel, Word, PowerPoint, Project och Office 365.

Här kan du ta del av utbildningsschemat för 2017 och enkelt boka dig på det du önskar. Du hittar information om alla kurser vi erbjuder. Vi har erbjudit IT-utbildningar till våra kunder sedan 1990 talet och samlat erfarenhet i denna omväxlande bransch. Vi erbjuder varierande utbildningsformer och tycker om att matcha era önskemål. Vi skräddarsyr utbildningar i applikationer utöver vårat standardutbud. Vi tillhandahåller utbildningar för tekniker, marknadsförare och användare.

Axplock från vårt aktuella utbud!

Frukostseminarium - "Västerås Summer Meet 2017"

Vår VD Klas Brink har fokus på många saker och däribland Västerås Summer Meet 2017. Han har själv tagit på sig uppdraget att fortsätta satsa på evenemanget här i Västerås och fram till dess är det mycket som ska ske.

Träffen kommer att hållas på Johannisbergs flygfält från torsdagen den 6/7 till lördagen den 8/7. Det kommer att bli bilbedömningar under fredagen och lördagen i flera klasser (vilka presenteras senare). Vi kommer naturligtvis också att ha ett stort swapmeet med säljare som representerar vårt bilintresse och kulturen kring detta. Mycket mer händer under denna helg och folkfest, läs om det på www.vasterassummermeet.se

Kom och lyssna på Klas engagemang i Västerås Summer Meet om arbetet inför träffen och hur den kommer att genomföras.

Agenda 27 april 2017                               

07.45 - Välkommen! – Anmälan, frukost och mingel
08.00 - Presentation av oss på Office IT-Partner, Sanna Hellström
08.10 – Klas Brink om sitt arbete och engagemang för Västerås Summer Meet
09.00 - Mingel och frågeställningar

Plats: Office IT-Partner Malmabergsgatan 23-25
Fritt tillfälle. Avbokning senast dagen innan klockan 09.00. Detta för att vi ska veta hur mycket frukost vi ska duka upp. Vid utebliven avbokning sker en debitering på 200 kr.

Gör din Anmälan här!

Office IT-Partner i Västerås hälsar dig varmt välkommen!  

 

Vid problem eller frågor, kontakta supporten på bokaitkurs@officeitpartner.se