Bild

Boka IT-kurs hos Office IT-Partner

Office IT-Partner i Västerås har ett brett utbud av IT-kurser. Vi erbjuder schemalagda användarutbildningar i Microsoft Officepaketet såsom Excel, Word, PowerPoint, Project och Office 365.

Här kan du ta del av utbildningsschemat för 2017 och enkelt boka dig på det du önskar. Du hittar information om alla kurser vi erbjuder. Vi har erbjudit IT-utbildningar till våra kunder sedan 1990 talet och samlat erfarenhet i denna omväxlande bransch. Vi erbjuder varierande utbildningsformer och tycker om att matcha era önskemål. Vi skräddarsyr utbildningar i applikationer utöver vårat standardutbud. Vi tillhandahåller utbildningar för tekniker, marknadsförare och användare.

Vi jobbar ständigt med att utveckla oss och möta ett föränderligt arbetsliv.

Vi erbjuder nu aktivitetsbaserad utbildning som matchar trenderna och influenserna i arbetslivet, där fokus är att bli alltmer produktiv och effektiv. Det förutsätter en arbetsplats som uppmuntrar till kreativitet, flexibilitet, samverkan, kommunikation och kunskapsöverföring och det krävs också av våra utbildningar.

Alla förväntas i dag lösa sitt arbete på bästa möjliga sätt, vara fokuserade och effektiva för att få ut det mesta möjliga av sin arbetsdag. Medarbetarna behöver idag ha stort inflytande över sin utveckling och utbildning. De behöver få välja de program och verktyg som passar bäst och känna trygghet i tekniken så det ger bästa tänkbara IT stöd. Många har därför valt att jobba i Office 365 med en väldigt stor verktygslåda i form av applikationer och samarbetsytor.

Med utgångspunkt i detta har vi tagit fram ett nytt flexibelt koncept, aktivitetetsbaserad utbildning. Person och aktivitet ska styra vad de behöver mer kunskap om och hur de bäst förvärvar den. Vi erbjuder många olika utbildningsformer och valet mellan workshop, floorwalker, seminarium och utbildning har helt sin utgångspunkt i person och grupp och även planeringen av tid.

Valet är gruppens utifrån deras behov och vi tror på delaktighet i planeringen.

Vi tror också på att se IT-utbildningen som del i ett utvecklingsarbete med syfte att effektivisera arbetet och förse alla med trygghet i deras IT-verktyg.

Hoppas att du tycker det låter intressant och vill planera för utveckling tillsammans med oss Office IT-Partner i Västerås.

Varmt välkommen att kontakta oss för att planera för just er!  

 

Vid problem eller frågor, kontakta supporten på bokaitkurs@officeitpartner.se