Bild

Boka IT-kurs hos Office IT-Partner

Office IT-Partner i Västerås har ett brett utbud av IT-kurser. Vi erbjuder schemalagda användarutbildningar i Microsoft Officepaketet såsom Excel, Word, PowerPoint, Project och Office 365.

Här kan du ta del av utbildningsschemat för 2017 och enkelt boka dig på det du önskar. Du hittar information om alla kurser vi erbjuder. Vi har erbjudit IT-utbildningar till våra kunder sedan 1990 talet och samlat erfarenhet i denna omväxlande bransch. Vi erbjuder varierande utbildningsformer och tycker om att matcha era önskemål. Vi skräddarsyr utbildningar i applikationer utöver vårat standardutbud. Vi tillhandahåller utbildningar för tekniker, marknadsförare och användare.

Axplock från vårt aktuella utbud!

Frukostseminarium - "Enkelt och bra"

Välkommen till oss den 30 maj på frukostseminarium för att få se hur enkelt och flexibelt vi arbetar med IT-utbildning för dig i aktivitetsbaserat kontor men även för alla andra arbetsplatser.

Idag har globaliseringen och digitaliseringen påverkat så att företagen är flexiblare, de flesta arbetsbefattningar rymmer varierande uppgifter och växlar över tid, samarbete och kunskapsutbyte är i fokus. Tiden är knapp och rutinsysslorna på många arbetsplatser få. Våra idéer och kreativitet har blivit viktigare och fokus är på effektivitet och resultat, det handlar om att varje medarbetare ska få ut det bästa av sig själv.

Det har gjort att vi idag planerar utbildning på ett helt annat sätt än tidigare. Medarbetarna behöver massa stöd av IT för att lyckas med allt som krävs. När utbildning ska planeras ställs andra krav på såväl innehåll som på att timmarna ska träffa mitt i prick för just mig och vara effektiva än tidigare.

Vårt utbud av utbildning är väldigt annorlunda idag. Vi erbjuder en mängd workshop och korta sessioner på ett för varje uppdrag anpassat sätt. Vi överraskar kring hur enkelt det kan vara och hoppas du vill komma och lyssna mer om det.


Agenda tisdagen den 30 Maj 2017   
• 07.45 - Välkommen! – Anmälan, frukost och mingel
• 08.00 - Presentation av oss på Office IT-Partner, Kjell Gabrielsson
• 08.10 – Utbildning, enkelt och bra, vi presentera våra nytänkande koncept och vilka möjligheter vi idag kan erbjuda för att nå ut med IT-utbildning.
Presentation av Sanna Hellström, Office IT-Partner
• 09.15 - Mingel och frågeställningar


Plats: Office IT-Partner Malmabergsgatan 23-25
Fritt tillfälle. Avbokning senast dagen innan klockan 09.00. Detta för att vi ska veta hur mycket frukost vi ska duka upp. Vid utebliven avbokning sker en debitering på 200 kr.

Gör din Anmälan här!

Office IT-Partner i Västerås hälsar dig varmt välkommen!  

 

Vid problem eller frågor, kontakta supporten på bokaitkurs@officeitpartner.se